ΒΕΡΝΙΚΙΑ

Μετά την εφαρμογή της Γρανιτοκονίας, σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ακολουθεί το τελικό στάδιο που είναι η εφαρμογή του βερνικιού για σφράγιση και προστασία.

MONOPRO TERRAZZO VARNISH

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
To MONOPRO TERRAZZO VARNISH είναι υδατοδιαλυτό βερνίκι με βάση πολυουρεθανικές και ακρυλικές ρητίνες ενός συστατικού κορυφαίας ποιότητας. Είναι άοσμο, εφαρμόζεται εύκολα δίνοντας λεία και στιλπνή επιφάνεια με άριστες μηχανικές ιδιότητες. Είναι πολύ σκληρό ώστε να αντέχει στις τριβές ενώ συγχρόνως έχει μεγάλη ελαστικότητα. Δεν επηρεάζεται από τα υγρά καθαρισμού.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Έτοιμο προς χρήση. Αναδεύστε καλά πριν την εφαρμογή. Εφαρμόζεται με πινέλο και ειδικό ρολό ξύλινων πατωμάτων. Διατίθεται σε στιλπνό (85% σε 60°), Σατινέ (45% σε 60°) και Ματ (15% σε 60°). Αραίωση: 10% με νερό. Στεγνώνει σε 1-4 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί επιμηκύνονται σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλής σχετικής υγρασίας. Απόδοση: 8-13 m/lt.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Οι επιφάνειες εφαρμογής πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές, τριμμένες χωρίς σκόνες, λάδια, κεριά, σιλικόνες, και αποσαθρωμένα τμήματα. Τρίβουμε με γυαλόχαρτο και εφαρμόζουμε το MONOPRO TERRAZZO VARNISH σε δύο στρώσεις. Μην εφαρμόζετε το προϊόν όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι μικρότερη από 10 °C ή μεγαλύτερη από 40 °C.

VARNISH X MATTE WATER A’ & MATTE HARDENER B’

To VARNISH X MATTE WATER είναι βερνίκι αλειφατικής πολυουρεθάνης δύο συστατικών, υψηλής ποιότητας, νέας τεχνολογίας με βάση το νερό.
Είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε επιφάνειες από πατητή Γρανιτοκονία, οπλισμένο σκυρόδεμα, φυσικές πέτρες, διακοσμητικά τούβλα και ως τελική στρώση πάνω από βιομηχανικά δάπεδα. Διαβρέχει, σταθεροποιεί και προστατεύει τις επιφάνειες προσδίδοντας σκληρότητα και αντοχή στις χημικές επιδράσεις (απορρυπαντικά, λάδια, θαλασσινό νερό).

Είναι ανθεκτικό στην καθημερινή καταπόνηση και στο συχνό πλύσιμο. Ξεχωρίζει για την εύκολη εφαρμογή του και για τη δυνατότητα του να εφαρμόζεται σε μεγάλο πάχος χωρίς να δημιουργεί φυσαλίδες με αποτέλεσμα να χρειάζεται λιγότερες στρώσεις εφαρμογής.

Αναδεικνύει τις επιφάνειες και τις προστατεύει από μηχανικές επιδράσεις (γρατζουνιές) και από την συγκέντρωση των ρύπων. Αποτελεί την ιδανική λύση για μακροχρόνιο αποτέλεσμα αφού δεν κιτρινίζει και δε θαμπώνει και διατηρεί τις ιδιότητες του για πολλά χρόνια. Είναι πολύ σκληρό ώστε να αντέχει στις τριβές και να μη χαράσσεται ενώ συγχρόνως έχει μεγάλη ελαστικότητα.

PU VARNISH EXTRA MATTE FINISH

Διάφανο Πολυουρεθανικό βερνίκι, δύο συστατικών

Νέας τεχνολογίας υβριδικό ακρυλικό βερνίκι αλειφατικής πολυουρεθάνης, δύο συστατικών, διάφανο με ματ φινίρισμα. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση του και τα UV φίλτρα που περιέχει, προστατεύει μακροχρόνια τις επιφάνειες εφαρμογής από την ηλιακή ακτινοβολία, το κιτρίνισμα, τις αντίξοες καιρικές συνθήκες γενικότερα, αλλά και τα χημικά.

Μετά την εφαρμογή του δημιουργείται μια σκληρή αλλά ελαστική μεμβράνη αυξάνοντας τις μηχανικές αντοχές της επιφάνειας. Ιδανικό βερνίκι γενικής χρήσης για την προστασία φυσικών ή τεχνητών, κάθετων ή οριζόντιων, απορροφητικών επιφανειών εσωτερικού ή/και εξωτερικού χώρου, αποτελούμενες από πατητή Γρανιτοκονία, φυσική πέτρα, τσιμεντόπλακες, σκυρόδεμα, ξύλο, αλλά και την προστασία μεταλλικών επιφανειών.

Προτείνεται ως προστατευτική επίστρωση εποξειδικής βαφής για καθυστέρηση της εμφάνισης κιμωλίωσης και για αύξηση της αντοχής στην ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και για την προστασία τσιμεντοειδών επιφανειών που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προστασία δαπέδων με βατότητα πεζών και ελαφριά κυκλοφορία οχημάτων.

 

el