FRANCHISE

ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ FRANCHISE

Η εταιρεία μας βρίσκεται σε σταθερή αναζήτηση πελατών που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί μας μέσω του συστήματος franchise.

Με επιτυχημένες δομές σε διάφορες περιοχές, επιδιώκουμε να διευρύνουμε την παρουσία μας και να εδραιώσουμε την επιτυχία μας σε νέες αγορές.

Αναζητάμε ανθρώπους με όραμα, που εμπνέονται από την ιδέα της καινοτομίας και έχουν πάθος και αφοσίωση για τη δημιουργία προϊόντων που θα αλλάξουν το μέλλον προς το καλύτερο.

Η Γρανιτοκονία ΤΕRRΑΖΖΟ

Η Γρανιτοκονία TERRAZZO αποτελεί μια παγκόσμια πατέντα στα πατητά δομικά υλικά.

Είναι ένα σπατουλαριστό σύστημα από αδρανή πετρώματα και φόρμουλα ακρυλικής ρητίνης, υψηλών μηχανικών αντοχών & ελαστικότητας.

Έχει στεγανοποιητικές ιδιότητες και παρέχει προστασία στις επιφάνειες.

Πρόκειται για ένα υλικό που δεν έχει ανταγωνισμό. Μία μοναδική καινοτομία που συνδυάζει εξαιρετικές ιδιότητες όπως κανένα άλλο παρόμοιο υλικό στην αγορά.

Τεχνογνωσία

Η μοναδική σύνθεση και οι εξαιρετικές ιδιότητες της Γρανιτοκονίας οφείλονται στην προσεκτική έρευνα που προηγήθηκε της παραγωγής της, καθώς και στην εμπειρία του κατασκευαστή με παρόμοια υλικά της αγοράς.

Η Γρανιτοκονία δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υψηλή ποιότητα, αντοχή και αξιοπιστία.

Η διαδικασία ανάπτυξής της βασίστηκε σε επίμονη έρευνα και ακριβή επιλογή συστατικών, με έμφαση στην ανθεκτικότητα και την αντοχή κάτω από διάφορες συνθήκες.

Κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής της περατώθηκε με αυστηρές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ένα τελικό προϊόν που προσφέρει αξιοπιστία και διατηρεί την απόδοσή του σε βάθος χρόνου.

Τι προσφέρουμε

Προσφέρουμε παρουσίαση και εκπαίδευση.

Θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή του καταστήματος και θα σας παρέχουμε αρχιτεκτονική μελέτη.

Συνεχόμενη τεχνική υποστήριξη και δυνατότητα συνεργασίας και επίβλεψης σε έργα με μεγάλες απαιτήσεις. Τα συνεργεία μας θα είναι πάντα δίπλα σας εάν οι συνθήκες το απαιτούν.

Επιπλέον, μπορούμε να διαμορφώσουμε στάντ (π.χ. μπάνιο, ντουζιέρα) στον νέο σας χώρο.
Το συνεργείο μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γρανιτοκονίας
TERRAZZO.

Το υλικό μας βρίσκεται πάντα σε διαθεσιμοτητα και οι παραδόσεις είναι άμεσες. Με τη στήριξή μας, μπορείτε να αισθανθείτε βέβαιοι ότι η επιχείρησή σας θα λειτουργεί ομαλά και αποδοτικά, χωρίς να υπάρχει κανένα εμπόδιο στον δρόμο προς την επιτυχία.

Συνεχής Υποστήριξη

Από την έναρξη της συνεργασίας μας, θα απολαμβάνετε την αμέριστη υποστήριξη όλων των τμημάτων της εταιρείας μας.

Τα τμήματα πωλήσεων θα είναι δίπλα σας για να σας παρέχουν οδηγίες και να διασαφηνίζουν οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη έχετε. Το τμήμα Marketing θα σας εφοδιάζει με ψηφιακό και έντυπο υλικό το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς, ενώ θα παρέχει συνεχόμενη προβολή στα κοινωνικά δίκτυα μας.

Πριν ακόμα ανοίξετε τις πόρτες σας, η ομάδα υποστήριξής μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να υποδεχτείτε τους νέους πελάτες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι κάθε πελάτης αισθάνεται ευπρόσδεκτος και μαζί θα εργαστούμε για να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες του.

Αποκλειστικότητα

Η αποκλειστικότητα της περιοχής είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας.

Θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε αποκλειστικά την αγορά στην περιοχή σας, είτε μέσω της ανάληψης και επίβλεψης έργων, είτε ως πωλητής προς τους τεχνίτες της περιοχής που έχουν τα δικά τους έργα.

Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε ένα εκτενές δίκτυο μηχανικών και αρχιτεκτόνων, με πάνω από 12.000 επαφές, οι οποίοι ήδη συνεργάζονται μαζί μας.

Αυτό σας παρέχει τη δυνατότητα να επεκτείνετε το δίκτυό σας και να εξασφαλίσετε την επιτυχία των έργων σας μέσω της στήριξης και της εμπειρίας μας.

Επιτυχία

Η επιτυχία της πατητής Γρανιτοκονίας TERRAZZO οφείλεται στην μοναδικότητα της.

Όλες οι εφαρμογές που έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα παραμένουν αναλλοίωτες και άψεγάδιαστες, χωρίς την ανάγκη για επισκευές ή συντηρήσεις.

Καθώς η ζήτηση για το υλικό μας επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για έναν επαγγελματία να αποκτήσει την αποκλειστική διανομή στην περιοχή του.

Η εταιρεία μας δεν στοχεύει απλά στην επίτευξη ενός άρτιου αποτελέσματος αλλά στο να υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών και να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν τον ρόλο του αποκλειστικού αντιπροσώπου ελκυστικό.

Επιλέγοντας να γίνεις αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας μας, αυτομάτως εντάσσεσαι σε έναν όμιλο εταιρειών με BRAND NAME στην αγορά.

Ο αντιπρόσωπος μας δεν είναι απλά ένας συνεργάτης. Είναι ένα μέλος της οικογένειας μας, μιας οικογένειας που βρίσκεται στην αγορά των κατασκευών για πάνω από 38 χρόνια, διαμορφώνοντας πρότυπα και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Αντιπροσωπεύει τις αξίες μας και την αφοσίωσή μας προς την υψηλή ποιότητα.

Η αποκλειστικότητα ενισχύει το κύρος σου στην αγορά και δημιουργεί μια σταθερή βάση πελατών. Είσαι σε θέση να προσφέρεις στους πελάτες σου εξειδικευμένη εξυπηρέτηση ενισχύοντας τη φήμη σου ως ειδικός στον τομέα.

Με την εμπειρία και την αναγνωρισμένη φήμη του ομίλου μας στην αγορά, προσφέρουμε περισσότερα από απλά μια συνεργασία – προσφέρουμε μια ευκαιρία να γίνεις μέρος ενός αναπτυσσόμενου κλάδου που επεκτείνεται δυναμικά.

Με το επώνυμό μας στην αγορά, φέρνουμε μαζί μας ένα κύμα αναγνώρισης και εμπιστοσύνης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να εξετάσουμε τις πιθανότητες συνεργασίας μας και να δημιουργήσουμε μαζί ένα δυναμικό μέλλον.

el